S:t Peggy

Eftersom jag fyller år på Lucia – alltså idag – brukar jag skoja och kalla mig själv för S:t Peggy. "Beviset" att jag är S:t Peggy syns ovanför på den mycket hastigt gjort Photoshop-bilden som jag gjorde under min begränsade matrast här på jobbet!

Min älskade Kalle överraskade mig i morse vid frukostbordet med en fin present! Jag fick en externhårddisk på 500 Gb med tanken att jag kan spara mina mina musikfilmer och inspelade ljudfiler där för säkerhets skull. Tack snälla Kalle!

Men jag fick en annan sak som riktigt "made my day". Min son skickade en födelsedagshälsning via Facebook – på perfekt svenska! Han hade använt en översättningsapplikation som kanske vissa människor skulle beträkta som fusk. Men bara att han tänkte på mig och tog tiden att fixa översättningen betydde mycket för mig av anledningar att bara min man verkligen förstår.  

Jag har bett chefen om att kunna flexa ut lite tidigare från jobbet idag, men jag har inte ännu fått besked. Kalle och jag kommer att fira med en mysig middag ikväll med oxfilé m.m. för bara vi två. Det blir lite mer besök på helg för att fortsättningsvis fira mig. Än så länge har min stora dag blivit väldigt tillfresställande!

4 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.