Så många funderingar och tankar

…. och så få timmar på en dag. Jag vet att man måste prioritera de viktigaste sakerna varje dag, men man blir riktigt less på att göra det. Man måste alltid välja att antigen förkväva ens idéer och kreativitet eller bli ytterligare frustrerad och stressad med att försöka hinna med allt man vill göra.

4 kommentarer

 1. Sven Sjöstedt

  Så sant som det är sagt. Dessutom fick jag av någon oförklarlig anledning ännu mindre tid att göra vad jag vill och inte bara vad jag måste sen jag pensionerades.

  Förutom ”att göta lista”, ”to do list” har vi ju som du vet här i USA även en ”honey do list”. Alltså en lista som den kära hustrun sammanställer.

  Men låt oss försöka ta det lite lugt över julen i alla fall.

  En välsignad jul önskar jag alla som ser detta lilla epos.

 2. Peggy Sjöström

  Svar till Sven Sjöstedt (2011-12-23 18:08)
  Jo, jag kan förstå att tiden inte räcker även när man blir pensionerad. Är man intresserad och engagerad i livet blir det bara så! Jag läste förresten några av dina blogginlägg under varför du flyttade till USA redan i 80-talet. Jag kommer säkert att läsa dina blogginlägg i fortsättning!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.