Marknadsföring = dagens spindelnät

Jag är inte särskilt duktig på att komma ihåg att ladda upp mobilen som orsakar att mobilen "dör" under dagen här på jobbet. Jag kom på idén att försöka hitta en tämligen billig uppladdningskabel som kunde förblir kvar i mitt klädskåp på jobbet för när jag har glömt att ladda den hemma. 
 
Jag kom in i en mobiltelefonbutik, tog fram min mobil och frågade om det fanns på lagret en uppladdningskabel som skulle passa min mobil.
Jag lade märkte till hur den unga expediten kämpade för att inte skratta åt mig när han svarade – nej, vi har ingen kabel för din mobil eftersom den tyvärr är alldeles för gammal! 
 
Jag köpte mobilen för "bara" 4 år sedan så för mig ser mobilen rätt så modern ut! Den fungerar utan problem så det finns ingen anledning att byta ut den bara för att den är "gammal." Oj, vad jag är glad att min generation inte blir så lätt påverkad av dagens aggressiva marknadsföring!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.