Många kilometer emellan

Här sitter jag i Brån och chattar med min älskade man, som befinner sig tillfälligt i Åkersberga, via Facebook. Allt sedan jag flyttade till Sverige har vi inte haft så många kilometer emellan oss! Men jag unnar mig till fredagsmys ändå och just nu måre jag riktigt bra efter en mycket smakligt middag med spagetti och köttfärssås, sallad och vin.

Jag har chattat med flera andra vänner förut, men det här är första gången att min man har varit hemifrån utan mig. Vi har bäda två varit  mycket upptagna de senaste två dygn – mig på jobbet och han på sitt uppdrag där borta i Åkerberga. Därför chattar vi ivrigt eftersom vi har vi mycket att berätta för varandra. (Jag väntar just nu på ett svar från honom).

Hoppsan! Nu fick jag veta att det dags för nyheten på TV:n, och därför har min nyhetssugna man bett om en "time out".  Men, vi kommer säkert att chatta mer under kvällen eftersom jag har planerat att ha våra bärbara dator på knäet i princip resten av kvällen när jag sitter på TV-soffan. Trevlig fredag allihop!

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.