Någonting har hänt!

Det ser ut som om alla klagomål till länstrafiken har gått hem! De senaste tre dagarna har tur 55 Vännäs-Umeå blivit betydligt bättre! Bara en gång blev vi c:a 10 minuter försenade till Vasaplan p.g.a. ovanligt mycket trafik men det måste man förlåta.

Tur 55 har fått en massa nya men duktiga chaufförer men det känns tryggt att vi fick behålla åtminstone två av våra "gamla goda" busschaufförer.  En av fördelarna med erfarna chaufförer visade sig i onsdags när jag kom hem från kvällsturen. Trots att det går en buss, enligt den nya busstidtabellen, via Sörfors brukar Kalle (min man) hämta upp mig i Vännäsby för att påskynda min hemkomst.

Men just den kvällen bestämde han sig för att först lämna ett brev i en postlåda utanför Statoil. Kalle stod därför vid busshållsplatsen före den som jag brukar stiga av vid. Bussen kom innan Kalle hann köra fram till "min" busshållsplats. Men chauffören kände igen Kalles bil, stannade bussen och ropade till mig – jag släpper ut dig eftersom din man väntar på dig HÄR den här gången! Vilken sjyst chaufför, eller hur?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.