Lat och ofokuserad

I morse steg jag upp kl. 04.30 för att göra mig klar för att åka bussen till jobbet. Det är inte särskilt roligt att jobba på helgerna, men alla som jobbar på vårdavdelningar måste ta var sitt ansvar att täcka helgerna. Under dagen på jobbet funderade jag på vad jag skulle göra när jag kom hem därför att det finns ju alltid någonting mer eller mindre roligt att göra hemma!  

Så nu sitter jag vid datorn hemma och skriver detta korta blogginlägg delvis för att undvika de tre "att-göra-listorna" som ligger på skrivbordet framför mig. Jag var förmodligen väldigt ambitiös tidigare i veckan när jag skrev dessa att-göra-listor. Men just nu sneglar jag på de där listorna med en aning förakt för att just nu känner jag mig inte alls ambitiös utan ovanligt lat och ofokuserad.

Jag brukar kunna rycka upp mig och till slut anfalla uppgifterna på mina ändlösa att-göra-listor. Men… jag tror att jag istället tar ett varmt fotbad!

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.