Lugn vecka

Den här veckan kommer att bli betydligt lugnare för mig och det ser jag verkligen fram emot. Vi har ett aktivt liv och därför har vi nästan alltid någonting att se fram emot. Om drygt en månad kommer vi att åka till Venedig (över Påsk) så jag har äntligen tid att surfa Internet och planera lite mer för den femdagsresa. Vi bokade resan i janurari för att se till att vi fick plats på flyg samt att boka hotellet vi vill bo i men jag har inte haft tid att utreda så mycket om Venedig. Och en nästan exakt en månad efter Venedig skall vi åka till USA. Härligt!

6 kommentarer

  1. Elisabeth

    Den där bilden får mig att minnas mina hemtrakter och min uppväxt i Brattby. Efter mer än 30 år i Kiruna tillbringar jag nu vintrarna på Gran Canaria och somrarna i Umeå. Läser med stort intresse din blogg 🙂

  2. Peggy Sjöström

    Svar till Elisabeth (2012-03-03 01:02)
    Vad skönt för dig att kunna tillbringa vintrarna på Grand Canaria som tydligen innebär att du är pensionär. Det gör mig lycklig att veta att du gillar mina blogginlägg! Jag jobbar heltid och övar rätt så mycket musik, så jag hinner inte skriva så ofta som jag egentligen vill. Men någon vacker dag är jag också pensionär och DÅ kommer jag att skriva väldigt ofta!

  3. Elisabeth

    Ibland blir inte livet som man tänkt sig men det kan bli väldigt bra ändå. Jag blev hjärtsjuk i rätt unga år med åtföljande stroke, så jag är ingen ”riktig” pensionär. Vintrarna i Sverige är lite för kalla för mig och därför testar jag detta. Pluggar psykologi sedan några år och drömmer om att kunna arbeta litegrann efter examen.
    Du verkar leva ett rikt och spännande liv, i väntan på pensionen och det gläder mig. Alldeles för många skjuter upp sånt de vill göra till pensionen och vi vet aldrig hur framtiden blir. Men jag ser fram emot att läsa mer av dig 🙂

  4. Peggy Sjöström

    Svar till Elisabeth (2012-03-03 14:38)
    Tack för en mycket intressant kommentar! Jag har, sedan min sista svar till dig, läst din profil på din hemsida. Jag hade svårt att fatta varför en sådan ung kvinna kunde redan vara pensionär men nu förstår jag mycket bättre. Önskar dig bara det bästa i livet och med möjligheten för dig att jobba efter examen. Jag blir imponerad av dig för din kloka insikt att alldeles för många skjuter fram det roligaste tills de blir pensionär. Jag har jobbat i vård hela mitt liv och sett för många goda människor dör innan de hann njuta av livet på riktigt. Därför lever jag NU.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.