Mycket musik i Michigan

 
Den senaste veckan har varit proppfull av olika aktiviteter och vi har börjat längta efter några lugnare dagar! Jag har inte ens haft tid att skriva lika många blogginlägg som jag hade tänkt. Vi har ingenting särskilt planerat för de kommande två dagarna förutom en hårklipping för mig på tisdag, och det känns riktigt bra att äntligen kunna semestra på en lite lugnare takt ett tag.

Igår var vi borta hela dagen för att träffa några musikkompisar i Michigans huvudstad, Lansing. Vi var fem musiker som bor i olika delar av Michigan (enligt bilden ovan), så Lansing blev en perfekt mellanpunkt för alla. Vi träffades kl. 13 på en stor och mycket populär musikinstrumentbutik som heter Elderly Instruments. Vi tre "tjejer" kunde inte motstå att plocka upp var sin gitarr för att sjunga ett par sånger i butiken (bilden nedanför)!  Ett par andra kunder plockade upp instrument – en gitarr och en banjo –  från butikens sortiment och började spela med oss! Observera prislapparna som fortfarande hänger från gitarrerna!

Vädret var (och har hittills varit) strålande och varmt, så vi hoppade in i bilarna och körde vidare till en stor park där vi spelade musik i nästan tre timmar! Kalle spelade in flera video av oss när vi spelade och han kommer att bränna en DVD-skiva åt alla dessa musikkompisar. Jag ser redan fram emot den här spelmansträffen som skall äga rum i Lansing 2013!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.