Kluven

Idag är jag ledig från jobbet och det är minsann skönt! Det är mycket ovanligt för mig att få ledig på en vanlig arbetsdag och därför är jag kluven över hur skall fördela dagen för att få ut så mycket som möjligt av min dyrbara fritid. Vädret är så bra att det kan tyckas vara självklart att tillbringa dagen utomhus. Men däremot har jag väntat länge på att få tid för exempelvis att uppdatera mina musikpärmar och spellistor. Jag vill få ordning på dem inför hösten när mina olika band börjar regelbundet öva varje vecka.

Jag vill skriva e-post brev till ett par vänner over there och det finns flera bloggämnen som snurrar runt i skallen på mig men jag behöver lite tid att utreda några fakta så att jag själv kan vara säker på vad jag skriver om. Jag lovade Kalle för länge sedan att jag hitta på ett sätt att klä om hans skrivbordsstol fastän det projektet ligger ganska lågt på prioriteringslistan. 

Kalle är redan ute och jobbar på tomten för att slutföra ett jobb som vi började igår. Så jag har äntligen besämt mig att gå ut och hjälpa honom med det. Senare idag har vi bestämt oss att ta en lite längre cykeltur. Några förhoppningsvis intressantare bloggämnen måste därför vänta. Hej så länge!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.