Den rödhåriga skamfläckan

Hon är ung. Hon är söt. Hon verkade hyfsat klok trots sin åldern och brist om erfarenhet som politiker. Det kändes för mig lite lovande att, som ung kvinna, hon eventuellt kunde ha infört nya, fräscha idéer med sin politik (trots att hon inte är sosse). Men nu förstår hela Sverige att Annie Lööf (C) är precis liksom de allra flesta politikerna angående sitt sätt att fuska, ljuga och slösa bort skattebetalarens pengar. Gud, vad jag är besviken – men dessvärre inte särskilt överraskad.

6 kommentarer

 1. Jan-Erik Vahlström

  Jag tyckte mej se redan i ett tidigt skede att hon anammade den borgerlia politiken även personligen, Nämligen sko dej själv och strunta i andra.

 2. Peggy Sjöström

  Svar till Jan-Erik Vahlström (2012-08-14 13:18)
  I så fall var du duktigare än jag att inser att hon var bara ytterligare en typist ”moderatgubbe” förklädad i gulliga klänning.

 3. Headhunter

  Som att de på vänster skulle vara bättre? TobleroneMona, skattefusk-Schyman osv osv. Alla politiker är gnidna.

 4. Peggy Sjöström

  Svar till Headhunter (2012-08-18 23:19)
  Jo, det känns som om de flesta politikerna fuskar och jag medger att även Väster-politiker är inte helt oskyldiga. Men enligt min erfarenhet såväl här i Sverige som i mitt hemland USA är det oftast höger politiker som fuska mest och mycket.

  Det är för mig lite skrattretande att ditt bästa exempel av vänster fusk var Toblerone-affären – som skedde för typ 30 år sedan och kostade skattebetalaren c:a fyra kronor medan Tillväxtverkets fest kostade skattebetalarna minst 16 miljoner!

  Men fusk är fusk, och vi skattebetalare bör granska alla våra politiker närmare än vi gör.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.