Alla barn vill leka

Kom igen Umeå! Bli den första staden i Sverige med dessa speciella gungor!

Som alla är plågsamt medvetna om genomgår Umeå ett stort ombyggnadsprojekt för att förbereda för kulturåret 2014. En nästan ofattbar mängd pengar spenderas nu för att locka fina människor och turister med tjocka plånböcker från hela världen till dyra konstutställningar, musik- och dansföreställningar och andra fina kulturella evenemang.

Men när turisterna och helgbesökarna har åkt hem är det bara vanliga Umeåbor kvar – 365 dagar om året. Vad skall Umeå erbjuda dem? Med fokusen på fint folk och kultur finns det några planer för ordentliga lekparker för barnen? Umeå bör utvecklas till en stad för alla – inklusive handikappade barn.

Så kom igen, Umeå! Gräv lite djupare ner i penningpungen för att kunna köpa ett par av dessa speciella gungor så att alla barn få möjligheten att leka!

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.