Det händer saker här i byn!

Idag skall jag och mina musikkompisar i bandet Umebygdens Spelmansgille spela i Vännäsby någon gång mellan kl. 12 och 13. Vi får verkligen hoppas att vädret blir något bättre innan dess eftersom spelningen kommer att äga rum utomhus på perrongen under invigningen av den nya resecentrum. Vi vet inte riktigt hur lång tid vi får spela men en av våra låter heter faktiskt Tåget går och det känns som åtminstone den där låten måste spelas!
Jag måste medge att det känns lite spännande när någonting så hyfsat stort händer i den lilla lugna byn, Vännäsby! Enligt rykten kommer ett tåg att stå där så att människor kan gå in och förmodligen blir imponerade och inspirerade att åka tåg. Ett par av mina arbetskompiser åker redan tåg och är mycket nöjda. De har rapporterat för mig att tåget är mycket bekvämt och att det tar bara 24 minuter att åka fram till sjukhuset jämfört till bussresan som tar nästan en hel timme!
Men, jag är fortfarande mycket tveksam. Visst går det bra nu när spåret inte är täckt av is och snö, men vänta bara! Det blir riktigt intressant att se hur himla bra det är att åka tåg mellan december 2012 och april 2013.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.