Precis som blixten

Bilden visar min fot i forhållande till storleken på en av många automatiska dörröppnare som finns vid varje dörr på jobbet.

Under tiden som jag var kvar i USA med min förra detta man, mina då unga barn och en villa att sköta om hände det emellanåt att jag tog en hammare i handen för att slå in en spik. Det var oftast bara en spik för att t.ex. sätta upp en tavla på väggen. Men ibland blev det många spikar under ett större renoveringsprojekt hemma eller hos vänner eller släkt.

Jag var alltid villig och ivrig att hjälpa till även om jag fick slå på spikarna fler gånger än de andra medhjälparna därför att jag inte var särskilt duktig på att konsekvent träffa spikarna!  Min förra detta man hade trots allt humor och döpte mig skämtsamt till "Blixten" eftersom blixten aldrig slår ner på precis samma plats två gånger i rad!

Det var länge sedan jag har haft tillfället att slå in en massa spikar. Men nu när min stora fot måste träffa de där små gula knapparna många gånger var enda arbetsdag inser jag smeknamnet Blixten fortfarande passar mig perfekt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.