Smickrande

Vi var fem personer vid lunchbordet på jobbet tidigare i veckan när samtalsämnet vände sig till den kommande influensa-säsongen. En arbetskamrat bidrog till samtalet genom att berätta en passande historia som hon hade läste någonstans. Vi andra lyssnade uppmärksamma på hennes historia som för mig började låta väldigt bekant. Det slog mig plötsligt att arbetskamraten höll på att berätta MIN historia om Fröken Mary som jag skrev förra helgen i min blogg!

Alla vid bordet fick ett gott skratt och arbetskamraten och jag fortsatt "växelvis" att berätta historien om Fröken Mary för de andra. Jag måste medge att det kändes ganska smickrande att min historia betraktades som tillräckligt bra för att berätta för andra! Jag känner mig dessutom uppmuntrad att fortsätta skriva bloggar så länge som mina historier lyckas behaga andra eller lyfta fram viktiga eller intressanta ämnen. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.