Det händer på onsdag!

blogg_balders_mindre

Två gånger tidigare i Umeå har det funnits plats för en öppen irländsk musik jam (som är ett ”all-spel”). Först höll vi till på Krogen Krogen innan det blev stopp p.g.a. att restaurangen såldes och den nya ägaren vill inte fortsätta med irländsk musik. Det dröjde ett tag innan en ny jam ordnades upp på Harrys Pub. Men det blev stopp där också när Harrys blev tvungen att lämna sin K-markerade lokal. Men snart kommer ett nytt försök på Balders nu på onsdag den 25:e och minst en gång till på onsdag den 9:e oktober.

Ta en vän (eller fler) med dig och njut av en kväll med medryckande irländsk musik! Eller spela med om ni kan och vill! Ju fler vi är (såväl musiker som åhörare) desto roligare blir det! Håll tummarna att Balders kommer att bli tredje gången gillt för irländsk musik i Umeå!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.