Det blir mycket ibland

Livet går vanligtvis på rutin dag efter dag och vecka efter vecka utan någon större avvikelse. De flesta av oss upplever emellanåt en viss tidssträcka när alldeles för många annorlunda uppgifter har hamnat på en och samma vecka. Den här veckan är en sådan vecka för såväl jag som min man. Jag sitter och skriver detta på fikapausen på jobbet eftersom jag inte annars skulle hinna skriva alls.

Jag har haft på sistone så mycket annat att tänka på att jag knappt har haft tid att ens tänka på vår semesterresa som börjar i övermorgon. Jag har inte hittills hunnit förbereda en enda sak mot själva avresan förutom att boka lägenheten som jag gjorde kort efter vår återkomst från USA i år. Jag svarade självbelåtet ”ja” när min man för en månad sedan frågade mig om mitt pass fortfarande är giltigt. Men ändå blev jag plötsligt panikslagen med osäkerhet tidigare idag.

Det känns nästan som om jag inte hinner med semester! Men, jag kommer att göra allt jag kan för att ”uppoffra” tid åt att göra mig klart för middag i Paris nu på lördag.

3 kommentarer

  1. Karl-Gustav Sjöström

    Det samma gäller även mig som först i dag har tagit fram resväskorna. Den första lediga veckan kommer vi båda att behöva bara vi nu inte strävar efter att hinna se ”allt” i den stora stad som vi skall besöka.

    • Peggy Sjöström (inläggsförfattare)

      Tack! Jag kommer troligen att skriva lite grann om semestern fastän inte så mycket. När man är väl i Paris skall man inte hänga framför en dator allt för mycket!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.