Instrument

Det har varit drygt en vecka sedan jag har varit här i bloggosfären. Det visas i statistiken att det finns flera läsare som tittar in varje dag med hoppet av att kunna hitta ett nytt inlägg. Jag beklagar att jag inte har haft så mycket tid att skriva och jag är tacksam för att ni hängivna läsare tålmodigt inväntar ett nytt inlägg av mig!

Det har varit fullrulle under de senaste två veckorna som delvis förklarar min brist om blogginlägg. Jobbet har varit särskilt krävande de senaste två veckorna men även min älskade musik. I veckan har jag varit med på tre musikövningar med tre olika grupper. Inatt drömde jag om mitt jobb inom operationscentrum på NUS (Norrlands Universitetssjukhus i Umeå). Jobbet är ett självklart måste men musiken är för mig en oemotståndlig nöje som, tillsammans med jobbet och att umgås med min älskade man, begränsar min tid för bloggskrivande.

Efter en krävande vecka sov jag gott inatt, men när jag vaknade i morse insåg jag att den större delen av mitt liv består av instrument – både kirurgiska och musikaliska!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.