Patrik Nilsson kommunalråd ( S )

välfärd

Om bara 10 dagar stänger vallokalerna. Då avgörs det vilken väg Sverige ska gå. Den moderatledda regeringen har sänkt skatterna med 100 miljarder samtidigt som 100 000 jobb har försvunnit. Bara inom välfärden handlar det om 25 000 jobb. Det är klart att det påverkar kunskapsresultaten i skolan och det är klart att det gör köerna längre i vården! Detta är inte värdigt ett land som Sverige.

Vi socialdemokrater väljer istället att prioritera sänkt maxtaxa i förskolan, 100 000 nya jobb och utbildningsplatser och 6000 fler lärare i skolan före sänkta skatter för de välbeställda. Vi prioriterar även trygghet den dag du blir sjuk. Vi vill ha en mänskligare sjukförsäkring som garanterar rehabilitering och ekonomisk trygghet under den tid det tar att bli frisk och komma tillbaka till arbetet igen.

Rösta den 19 september. Rösta rödgrönt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.