Patrik Nilsson kommunalråd ( S )

CM3

Grattis CM3 till att ni fått beviljat ett stort projekt på två år och grattis alla ungdomar i Robertsfors kommun som är intresserad av musik, radio eller data. Projektets huvuduppgift är att få igång en närradiostudio som ska drivas av ungdomar, men även att de som är musik intresserad på ett enkelt sätt ska kunna spela in och sprida sin musik. CM3 ska samarbeta med skolan och erbjuda de elever som på elevensval alternativ inom media och radio. Jag hoppas att skolan hakar på och utnyttjar den utrustning som finns på Globalen och bidrar till ett allaktivitetshus för ungdomar som bara kan växa med tiden. Besök gärna CMR;s hemsida på

www.cm3.se. Där visas inte bara musik utan även idrottsevangemang som händer för kommunens idrottslag, plus fyndiga B-loggar.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.