Patrik Nilsson kommunalråd ( S )

2:a plats

Robertsfors kommun placerade sig på andra plats i tidningen fokus stora undersökning var det är bäst att bo som barnfamilj. Total hamnade kommunen på 97 plats vilken kommun det är bäst att bo i. Det innebär att vi klättrat 18 placeringar mot föregående år. Det känns naturligtvis väldigt bra för det innebär att arbetet är på rätt väg med att arbeta för att Robertsfors kommun ska bli en ännu bättre plats att bo, leva och arbeta i. Rankingen visar även områden där vi måste förbättra oss och det är framför allt under kategorin arbete. Vi måste fortsättningsvis jobba hårt för att stärka företagsklimatet i kommunen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.