Patrik Nilsson kommunalråd ( S )

Debatt

Igår kväll var jag inbjuden av centerkvinnorna och vuxenskolan till en debatt med Helena Lindahl. Ett 40 tal åhörare hade slutit upp. Trots att flertalet var centerpartister så var det en väldigt intressant och trevlig kväll med högt i tak och många ämnen diskuterades. Lennart Brändström (Sikeå) ledde debatten med den äran. Vi diskuterade bland annat kommunens skolstruktur och hur vi ska nå en högre måluppfyllelse för eleverna. Individens rätt att välja utförare samt näringslivsfrågor och företagande. Det är viktigt med kvällar som denna där representanter från olika politiska partier träffas och diskuterar. Trots allt har vi ett gemensamt mål – och det är en fortsatt positiv utveckling för Robertsfors kommun. Hög kvalitet i våra verksamheter samt att vi lockar fler att vilja bosätta sig i vår kommun.

Tack för en trevlig kväll!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.