Patrik Nilsson kommunalråd ( S )

Förbättringar

Det byggs och förbättras på en massa håll runt omkring i kommunen. Multisport arenan på Tundalsskolan byggs för fullt och ska vara klar i början på september. Idag monterar det staket runt hela arenan och snart ska mattan på plats. Arenan kommer att vara upplyst så att den även kommer att kunna nyttjas på kvällstid. Mellanstadiets tak är renoverat och ska vara klart vilken dag som helst. I Djäkneboda så ska man idag börja med fundamenten till den modul som kommer att stå på skolområdet. Modulen innebär att kommunen kan möta behovet av barnomsorg på ett bättre sätt. På skolgården i Ånäset så sätter man upp ny lekutrustning samt en ny linbana! En ny rutschkana har under sommaren byggts i badhuset samt förbättringar i barnpoolen.

Länsstyrelsen har beviljat medel till att rusta upp den gamla kanalen i Robertsfors som går från gamla brandstationen till museet. Kommunen ska inom några veckor lägga ut detta arbete på upphandling, sedan kan detta arbete köra igång. Ett projekt på ca 1,5 miljon.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.