Patrik Nilsson kommunalråd ( S )

Stora satsningar!!

Nu är det barnens tur!! På tisdag föreslår vi socialdemokrater att i investeringsbudgeten för 2014 och 2015 renovera och bygga ut förskolan i kommunen. Vi avsätter 6 miljoner under två år på att renovera och förbättra på Lillbergets förskola i Robertsfors. Vi avsätter 150 000 under 2014 för att projektera en ny avdelning i södra kommunen och satsar 7 miljoner 2015 för att bygga denna nya förskoleavdelning. 1,7 miljoner på att renovera och förbättra barnomsorgen i norra kommundelen under 2015

Vi satsar 10 miljoner under 2014 och 2015 på lokalanpassningar på Tundalsskolan och Jenningskolan. Det innebär fler lärararbetsplatser, mer grupprum och bättre miljö för eleverna. Detta är stora investeringar för kommunen men oerhört viktiga. Våra barn behöver moderna och ändamålsenliga lokaler. Får vi igenom detta i kommunfullmäktige så kan vi fortsätta att utveckla verksamheterna tillsammans med kommunens duktiga medarbetare.

Trevlig helg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.