Patrik Nilsson kommunalråd ( S )

Hemtjänsten är näst bäst!

Äldreomsorgen är till och från i fokus i TV, radio och i pressen. Jag anser att det är oerhört viktigt att media belyser den vård och kvallitét som våra äldre får. Tyvärr är det allt som offtast utebliven vård/omsorg, brister eller andra skandaler som kommer upp. Aldrig är det de goda exemplen som diskuteras.

Äldreomsorgen i Robertsfors kommun är bra till och med mycket bra. Socialstyrelsen och SKL har sammanställt kundenkät och offentlig statistik i öppna jämförelser. Vår hemtjänst rankas som tvåa av Sveriges 290 kommuner och dessutom till en låg kostnad. Kommunens särskilda boenden rankas som nr 61 av landets 290 kommuner.

Vi ska vara stolt över den kvalitet och omsorg kommunens äldre får av kommunens duktiga undersköterskor, sjuksköterskor och andra yrkeskategorier. De bedriver ett fantastiskt arbete och försöker hela tiden arbeta med bättre och säkrare omsorg.

Ett stort grattis till era fantastiska resultat!

Trevlig helg!

 

 

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.