Patrik Nilsson kommunalråd ( S )

Element six

Idag onsdag åker jag tillsammans med kommunchef Karl-Johan Bergmark samt två experter till London för att träffa Element sixkoncernchef Walter Huhn samt två andra direktörer. Vi kommer att träffas kl. 14.00 på deras kontor i London.

Sedan kommunen och alla anställda på Element six fick inriktningsbeslutet den 2 april att fabriken skulle läggas ned inom två år så har vi arbetat intensivt med fakta insamling. Nu har vi sammanställt ett material som vi kommer att presentera för ledningen.  Vi kommer att visa hur fabriken ska klara framtida kompetensförsörjning, att Sverige har mycket billigare elpriser än på andra platser, att det finns goda möjligheter till expansion i Robertsfors, att det finns hjälp till investeringar för Element six att få, att Robertsfors är en perfekt plats att bedriva en industri på, samt mycket mer.

Det var länge sedan jag såg fram emot ett möte som idag. Det känns lite nervöst men framför allt är jag oerhört laddad för detta möte!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.