Patrik Nilsson kommunalråd ( S )

Det händer saker!!!

IMAG0606

Vi fortsätter arbetet med att utveckla kommunen. Det ska vara trivsamt att bo och vistas i Robertsfors kommun. I veckan håller man på att färdigställa en brygga vid ”rotet” mellan Hammarn och Robertsfors (vid Rickleån). Det blir en perfekt plats att fiska vid eller bara sitta ned och njuta av fantastisk natur. Det är mellansteget som gjort detta fantastiska arbete ( se bild ).

Röjning och gallring vid entrén till Bygdeå kommer att genomföras nu i höst. Gallring har gjorts i Ånäset vid ostens lager. Parken med fågelholken i Överklinten håller byborna på att färdigställa. Arbetet med kanalen vid bruket kommer att fortskrida. Broar ska färdigställas, promenadstigar ska fixas till samt ladan bakom museet kommer att rustas upp.

Arbetet med att asfaltera och förbättra gator jobbar gva-folket aktivt med. Bredband grävs in i lägenheter i Ånäset. Nya lågstadiet på Jenningsskolan får ny lekutrustning och ombyggnationerna håller på att slutföras. Skytteföreningarna i Ånäset har fått nya lokaler på skolområdet som håller på att fixas till. Detta var några exempel av händelser som pågår i Robertsfors kommun just nu.

 

 

 

 

 

2 kommentarer

    • Patrik Nilsson (inläggsförfattare)

      När det gäller kommunens lägenheter så har vi i höst grävt in på sågvägen och tanken är fortsätta gräva in i Robos lägenheter. När det gäller villor så kan kvarter gå ihop och söka pengar och växla upp med kommunal medel. Kontakta Anders Kärnebro om du har funderingar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.