Patrik Nilsson kommunalråd ( S )

Mycket händer i Robertsfors

I helgen händer det verkligen mycket i kommunen. I kväll fredag så ställe arkitekthögskolan i Umeå ut sina arbeten/modeller hur Robertsfors samhälle kan utvecklas med nya byggnader som är anpassade till den nya tiden. De har arbetat ett helt år och ger sin syn på samhällets utveckling. Ett nytt rådhus där Bertils veranda finns idag. Eller varför inte ett nytt köpcenter runt Coop eller en badplats vid ”rotet” efter ån. Nytt resecentrum m.m. Otroligt intressant och ger helt nya uppslag. Ta chansen och beskåda deras otrolig arbete i foajen i centrumhuset ikväll kl. 17,00 – 20,00.

Bal för högstadieeleverna på högstadiet kl 20,00 på centrumhuset.

Grunkor och Mojänger i Överklinten imorgon lördag och invigning av världens största fågelholk kl.13,00.

Betessläpp på på Berglunda gård kl 11,00. Se kossorna springa ut i det gröna

Traditionellt nationaldagsfirande på Bruksudden kl.13,00 med  flagghissning, diplom till nya medborgare, tal av kommunfullmäktiges ordförande Olov Nilsson, musik på den nya scenen med William Selberg, boksläpp av boken ”Robertsfors+Musik=Sant” Karl-Martin Munter berättar om boken. Barnen bjuds på fika.

Nationaldagsfirande i Ånäset på tingshuset kl, 14,00

Toppmöte i div 4 på lördag mellan Robertsfors IK och Malå IF kl. 14,00 på Stantorsvallen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.