Patrik Nilsson kommunalråd ( S )

Företagsbesök

Vi fortsätter med kontinuerliga företagsbesök. I veckan har vi varit och träffat Tomas på Rofab i Ånäset som arbetar med Gjutgods, Fästelement, Kugg och Tappväxlar samt Balansblock. Vi fick en väldigt bra genomgång av företaget.

Idag var vi inbjudna tillsammans med landshövding Magdalena Andersson med delegation för få en guidad tur i Racoon miljöfilters nyrenoverade lokaler i Robertsfors. Racoon är idag världsledande inom filtertillverkning. De levererar till bland annat till Komatsu, Volvo, Catterpillar och många fler. Med sin teknik bygger de i container stora reningsanläggningar som kan placeras ut vi väldigt skitiga områden. Jag är övertygad om vi nu bara är i början på företagets utveckling och det ska bli oerhört spännande att få fortsätta följa deras resa. Tack för en bra presentation Olle och Co.

Raccon

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.