I have a dream….

ABBA-låtar spelandes i huvudet, ingen aning om varför men så äre iallafall. Kanske var det någon dröm som utspelade sig föregående natt på ett dansgolv där jag dansade med en ”chiquitita” till tonerna av ”dancing queen” och försökte ituta henne att jag var läraren som hette ”Fernando” i ”when i kissed the teacher” å ville bli sedd som sådan å inte som nån winner who takes it all…kanske vi tom kunde gå ett par steg längre ”you and i” å fira ”happy new year” tillsammans, kanske i ”waterloo”?…tur så här i efterhand att man inte drömde om den gamla dängan ”going loco i acapulco” för då hade det varit läge å ”ring ring” till ”sos”….nåväl, nu är det läge att göra en ”eagle” ner i sänghalmen å bara invänta herr Blund som ska ”gimme gimme gimme” lite sömnpulver…jag hade nog kunnat fortsätta ”on and on and on” men nöjer mig med ett enkelt ”thank you for the music”….

Etiketter: , , ,

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.