Tomrum

Du fyllde tomrummet i mig, du gav så mycket av dig själv så man häpnar likt en hackspett som råkar hitta av en metallplatta på en annars träig stolpe. Jag beskådade dig lite blygt och tveksamt till en början innan alla mina sinnen tagit till sig dig totalt. Din utsmyckning och din lukt drog mig till dig som en bogserbil, hjärtat bultade, likaså händerna som bara ville ta lite överallt på dig. Sällan det vattnats så mycket i min mun på en och samma gång, att behärska sig var svårt, så även att se andra sukta så mycket efter dina behag. Hur skulle jag kunna kliva ut från mängden och få just de speciella bitarna av dig som just jag trånat efter, var det någon fler som sett det jag sett? På något vis så bildades det nästan ett köliknande system runt dig och alla var onekligen inne på min linje och hade fallit för din charm…händerna började få liv och strök sig mot varsitt lår för att på så sätt få bort de droppar av svett som bildats. Det gällde att få ett bra grepp direkt hann jag tänka innan det så tydligen blivit min tur att ta för mig av dig….greppade beslutsamt tallriken och anföll sillen först, sedan syltorna å gubbröran å skagenröran samt rödbetssalladen och pastejen…wow vilket julbord! Fortfarande mätt och belåten så här dagen efter…bedårande gott……blev det till belåtenhet Maria?

Etiketter: , , , , ,

2 kommentarer

 1. Maria

  Som vanligt så fascinerar du! Denna gång med en bländande kavalkad av gnistrande ord och omsorgsfullt inlindade fraser.
  …och alla har de ett gemensamt mål. Underbart!

  Du vet vad jag har sagt…använd dem i ännu större utsträckning och det kommer att bli en succé!

  En varm god jul kram till dig…och även om jag tycker att du är en retsticka av rang…så kompenseras det utav det jag läser här!

  God Jul till Dig dig Herr Sjöström!

 2. Jörgen Sjöström

  Inte ofta jag blir mållös men nu var det nära!! Tack Maria för uppskattningen, den uppskattas. Utan folk som kommenterar eller gillar så står man ovetandes och bara stampar..Stor julkram på dig och än en gång tack för käket!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.