shit happens….

 Det var höljt bakom skuggor och dimmor vad som komma skulle. Från ett liv i skuggorna så blommade allt ut till slut i nån slags berättelse.. Det är aldrig något planerat utan då det väl iscensätter sig själv så måste det bara ut…Lite läckert med ord för det är ord i sammansättning jag pratar om idag. Kan ha noll koll då jag börjar mina inlägg om vad de ska handla om till slut och det är just det som är så ofantligt läckert..Har inga måsten att måsta skriva, det är ingen tvångstanke som förföljer mig utan det blir bara så, nåt sorts flöde som måste hitta ut genom tanke och fingrar….shit happens helt enkelt…får så vad som sker härnäst när nästa infall faller in…

Etiketter: ,

2 kommentarer

  1. Mrs M

    Att behärska en av de fyra huvudtroperna så som du gör är en gåva blandad med erfarenhet och en alldeles särskild fingertoppskänsla.

    Dessutom så är det du beskriver här ovan precis som dagen själv! En ny sådan dyker ju upp efter varje dygnsvarv – lika orörd som fylld av möjligheter. Ur dessa föds sedan allehanda ting och förfaranden….OCH… konstigare saker har hänt än att skickliga författare slagit igenom….så….jag kontrar in stället med – LIFE HAPPENS!! 😉

  2. Jörgen Sjöström

    Svar till Mrs M (2012-12-19 15:16)
    Madre M(ar)ia…tror baske mig att håret på bröstet börjar komma fram på mig..wow, tack till dig! Visst är det så Maria att varje dag är unik å varje dag följer tyvärr ofta samma mönster…anledningen till mitt skrivande är nog att man kan se saker från två olika håll eller fler och att ge fantasin utrymme till ön det vackra och än det kanske trista vardagliga…att se saker med andra ögon helt enkelt…fick lära mig ett nytt ord av dig också…läckert, det ska jag nyttja framöver:-). .kram på dig å life happens everyday

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.