Rovdjur

Jag är inget rovdjur, håller mig för att vara en människa som är besinnad, men allt verkar ha sina gränser…Sitter mittemot dig och granskar dig från ända till ända…tänk att så mycket gott får plats i en och samma lena och underbart sammansatta konstverk till kropp. Den lilla lugg jag har börjar trilla ner över ögonen av ryckningarna i kroppen som uppstår då jag bara vill slänga mig över dig….väntar bara på ett kommando från högre makter som får mig att ta det för dig slutgiltiga steget. Tänk att du snart är min för alltid! …mina fantasier hinner skena iväg ytterliggare medans jag hör stolar i min närhet styras mot golvet…snart händer det, snart är vi ett. Nu kom kommandot ur tomma intet ”Varsågod”..innan ordet lämnat tungspetsen helt så var min kropp på väg framåt mot dig, mot din evighet i mig…mmmm, vilken smak, vilka former, vilka underbara prinskorvar….bordsskick verkar inte vara nåt för mig, måste nog börja tänka på mitt nobla beteende vid matbordet framöver….

Etiketter: , , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.