Smile….

Det smög sig på mitt i all stress, som om det inte vore nog ändå? Känner ändå att då det väl kom mig tillhanda så gick allt så mycket bättre, blev enklare. En energi som legat lite undangömd fick komma till sin rätt och underlättade i stort sett allt. Muskulaturen vid vardera mungipa drog sig oklanderligt uppåt i en gemensam rörelse och formade ett leende. Tänk vad saker känns annorlunda på ett härligare sätt bara man tar sig tid att le…så har ni inget för er för tillfället så lägg iväg ett brett leende om inte för någon annan så för er själva, finns oftast något att le åt eller någon att le med…trevlig leende kväll på er mitt i all stress…

Etiketter: , , ,

2 kommentarer

  1. annkristin

    ja tänk vad ett leende kan göra underverk när man möter det..:)) o en del kan se jättesura o nästan arga ut så man tror att man gjort nåt..:(
    helt rätt …fram för mer leenden…;)
    o God Jul! med många leenden :))

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.