Gladiator….

Du är gasolen i min brännare, plånet på min tändsticka, urverket som får min klocka att ticka. Din godhet översvallar mitt sinne och jag kan inte stå emot dina vidunderliga naturkrafter. …håret på armarna reser sig var gång jag berör dig, du skänker mig svalka och en strid ström av känslor växer likt gröna alger på östersjön vid blotta tanken på dig….tar dig i mina händer och min blick fastnar på ditt perfekta utseende, ett leende sprider sig över läpparna när jag så till sist tar dig i ett gladiatorgrepp i mina händer….längtan är över, nu äre bara till att inmundiga dig och ta emot dina smaker underbara pilsner……

2 kommentarer

  1. dalkullan

    Jag blir så glad när jag läser dina rader om några av livets goda ingredienser och att de allt som ofta återkommer i raderna: pilsner och mat i alla dess former men skrattar också gott och igenkännande åt bekymren med krympande kostym. Det kostar på att hålla skinnet spänt! Hihihi!

  2. Jörgen Sjöström

    Svar till dalkullan (2013-04-23 12:02)
    Att det gör! :)..en hemlis?…..varit helkass i magen efter den där sista pilsnern, men det pratar vi tyst om, god var den…..också 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.