fjäder….

Alla sinnen blev direkt lika fjäderlätta  som Pamela Andersons bikini i baywatch. Mitt inre tryck lättade som en zeppelinare med supervätgas i tankarna.. som jag trånat å väntat å längtat efter denna underbara uppenbarelse…allt tid som sammet nu då väntans tid äntligen är tid….min längtan började ta fart redan på söndagen och tilltog i styrka desto fler dagar som passerade mig revy…nu då känslan av fullkomlighet är mig åter så förstår jag inte att jag tvekat att få uteruppleva den igen…kändes avlägset, ouppnåligt men nu baske mig så känner jag frihetens vingar slå mot mig igen…lycka är en fungerande mage å än större lycka är då innandömet funkar så till vida att man törs släppa väder igen….halleluja moment….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.