färdigkippat…..

 Så sågs vi till sist igen…en åtrå lika stor som brödet efter korven…har försökt hitta tillbaka till vad vi en gång var, till vad vi en gång stod för men du har varit svårtillgänglig och inte varit din rätta natur…dina vägar är många och en del av dem är fortfarande oupptäckta…har förvillat mig fler än en gång i din skönhet och prakt…du har löst många av livets gåtor för mig då vi brukade varandra som mest…du släpper ifrån dig så mycket dofter och än fler synintryck än vad en karlsloks ögon kan tåla…nu nöter jag än en gång efter dina smäckra leder som nyligt tinat fram och det du ska hjälpa mig med i år är en trvselvikt på under ett visst tal så jag antar vi kommer att gång dras med varandra många sköna stunder framgent….du ska få mig kippa efter andan som aldrig förr mitt hjärtas flox…en motionsslinga vackrare än allt smör i småland…..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.