fabel….

 Som en liten kolibri så åker du bergochdalbana framför mina fascinerade ögon…dina vingslag är graciösa som om de vore skolade vid en rysk balettskola…ditt lilla underfundigt utsmyckade anlete gör mig andäktigt förvånad och mina ögon förmörkas i ett nafs då jag vaknar upp från något som bara är en fabel….för hur kan så mycket ondska rymmas i nåt så litet för att inte tala om ditt evinnerliga skitsurrande från vingar som inte går någon förbi..du är värre än ett kilo gröna ärtor serverade som morgonfika…du är helt enkelt bara en farsot för mig, du din sommarsabbare till myggusling…må mina myggdödarreflexer stå mig bi även idag…hmmm..nä justja…ni bin är exkluderade från detta för ni har lite mer av det rättframma sättet å gör faktiskt gott än fast ni också surrar å viner i min sommaridyll…åhhh…hmmm…viner, viner är riktig god sommarplåga btw….

3 kommentarer

 1. Ulla

  Som årlig, hemvändande utvandrare blir jag lika fascinerad varje sommar – hur kunde jag glömma att det är såååå många välutbildade små kolibri uppe i norr…Och det där med myggdödarreflexer – jag tror det är som att cykla…Har man en gång lärt det – sitter kompetencen fortsatt i kroppen…Och det är ett sant nöje varje gång det lykkas;->>

 2. Jörgen Sjöström

  Svar till Ulla (2013-06-09 23:04)
  En sann å äkta lycka dessutom, synd bara att de är så många och att alla verkar vara lite stingsliga utav sig…noll bordsskick har de heller, man tycker de iallafall borde fråga om lov först..:))…välkommen hem!

 3. Ulla

  Tak, kommer snart:-) Har hört från flera pålitliga källor, att kolibrierna (har glömt vad kolibri heter i pluralis…) enhälligt har förklarat Nordmalings-kusten, som sitt föredragna område i nådens år, 2013…
  Vi satsar på att myggdödarreflexerna, också i år, kan trimmas och funka; the same procedure as every year:-)) Det är lite tryggt med den slags säkra kort i vår sen-moderna tid – allt annat genomgår ju våldsamma förändrringar…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.