skolad….

 Ända sedan småbarnsben så har du format mig till den jag är idag, du har funnits under epoker och skänkt en trygghet få förunnat…känslan man får av dig är en annan sorts känsla av gemenskap än andra kan ge…hos andra tar anonymiteten gärna över, tar längre tid att hitta sitt jag…att jag som individ fått ta del av din atmosfär under så lång tid kan jag tacka mitt arv för….jag föddes till dig, mina föräldrar gjorde ett val och där fanns du med i beräkningen…dragningskraften som du visat dig ha genom årens lopp är otrolig, allt från matlagningen till den enorma gemenskapen du skapar…nu verkar snart skratten i korridorerna tystna…den genuina fostrande vi-andan bli utbytt mot osäkerhet och ett lärande som inte hinns med att lära ut..vem kommer göra valet att flytta in till något som tappar sin dragningskraft?…inte barnfamiljer i allafall….inte under de första fem-tio åren…jag hoppas att du får leva vidare kära lögdeskola och att fler får förmånen att förvalta ditt arv…många förlorade skatteintäkter tar du med dig ifall du nu inte skulle få leva vidare kära skola och bygd..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.