från laggorna…

Fick bli en från laggorna idag….."Nu log hon igen, det läckraste, hetaste leendet av alla. Rös i kroppen. Kom ihåg första gången jag la min blick på henne, visste inte riktigt vad jag skulle tycka. Läcker visst, men hennes bakdel var nåt som jag inte kom överens med riktigt, kanske för att den påminde om min egen…. Våra vägar skildes efter den där första blicken under ett par år och hon hade nästan fallit i glömska, men så en dag hittade jag eller min gode vän Peder den där kontaktannonsen och hjärtat började trigga igång igen. Kunde det verkligen vara så att min möjlighet till henne skulle besannas? Visst var man lite räddhågsen just innan man knackade på men man måste våga för att vinna. Vi sa inte många ord till utbyte utan vi kände mest på varandra, ett härligt smek som tänjde på alla gränser och inom mig växte en kärlek fram starkare än fibrerna i en müslitallrik. Hon har sina skavanker men det har ju även jag, jag baddade henne ömt med mjuka rörelser och hon såg ut att bli än vackrare nu då solen bröt igenom, hon gnistrade av lycka av att få min omvårdnad. Oupps vad var det där då? En liten fläck på hennes hud som hade annan färg än hennes vanliga pigment, kände en isande kyla sprida sig genom min ryggrad….inte nu igen….vill inte drabbas av ytterliggare ledsamheter, inte nu då man just börjat räta ut sin rygg igen…skrapade lite lätt på fläcken som skrämde mig så, naglarna fick tag i ytan och den lossnade, skönt det var bara en vanlig smutsfläck och ingen rost denna gång. Snart färdig med biltvättningen för denna gång. Vi ses snart igen min lilla PT cruiser, min stuss saknar ditt underbara säte. Till we meet again mon cheri….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.