goodbye farewell……

Sådärja…kommit till världs ände …då tiden tryter å sommarkänslorna tagit överhanden så hittar jag dig inte längre såsom jag så lätt en gång fann dig…det är inspirationen jag pratar om…har man inget att erbjuda så ska jag heller inte ta mediaplats i anspråk…tror jag täckt det mesta av maträtter å öl å snusabstinens för ett tag framöver…tar semester en stund nu…vem vet, lusten kommer kanske snart tillbaka, den brukar som göra det…sen så har jag småögnat igenom en del ölnyheter  som måste prövas å det ena brukar ge det andra …men iallafall så önskar jag alla en riktigt trevlig sommar å tack för visat intresse här på bloggen, besöksstatistiken värmer som en björnfäll framför vinterbrasan…kram Jörgen

6 kommentarer

 1. Jörgen Sjöström (inläggsförfattare)

  Tack snälla :)…känns som alla ord är använda för tillfället, har sommaren på mig att hitta nya :)..

 2. Berith Engström

  även poeter behöver vila.. passa på att koppla av nu när du har semester så kommer orden att återvända.. tack för vad du skrivit hi´ttills, alltid så kul att läsa !!!

  • Jörgen Sjöström (inläggsförfattare)

   Tack Berith, jag ska göra mitt bästa, hoppas din sommar blir toppen också…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.