…aber…

Har varit på villovägar, har inte närt dig såsom det anstår mig att göra…här inga direkta ursäkter å inga direkta anledningar…det här bara blivit såhär…den förbaskade lunken man befinner sig i fastän man säger att det aldrig ska hända oss…minns dig som igår med din värme, minns dig för alla underbara stunder i dina oaser…visst är du lite dyr men pengarna har ett helt annat värde hos dig…värmen är mer påtaglig å mer genuin än hos en brödrost, den ger mig ränder ifall jag skulle få in mig i den medans du skänker helheten…bara en vecka kvar tills min kropp ska anamma dig totalt, dock bara för en veckas tid, men ändå…ska inte dröja lika länge tills nästa gång underbara utland…bara att se till att veckan blir fulländad, går nog lätt men ack för fort…bara ett aber… att se till att hitta resväskan…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.