..SMHI….

Ingen kan som du ”kicka” igång tröskverket till huvud…harmonin som du skänker är som ett kantarellställe som är gulare än solen..anletet under näsan tenderar att växla från molnighet till strålande högtryck på ett sätt som skulle få SMHI att stumna och inte återfå talets ljuva gåva på ett par årstider framåt…kan krydda dig med så mycket för att få ut än mer från dig men då är frågan ifall det verkligen behövs?..under alla mina dagar som vuxen så har jag under vissa perioder aldrig haft några problem att klara mig utan dig, men nu som giftasvuxen så har de dagarna minimerats till enbart ett fåtal…du är oemotsägligt oemotståndlig och det är en ära att få ”ta” dig för fjärde gången på en timma alldeles strax…du får min ”återhämtningsperiod” att strunta i återhämtningen helt enkelt…tack morgonkaffet för kicken och riktar även ett tack till magen som än så länge verkar palla trycket…ännu en dag av tacksamhet alltså..trevlig lördag på er därute

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.