….ovillkorligt…

Inte än!..det var första tanken som slog mig när jag såg dig vänta på mig, lockande som en svanhona som vill hitta den där specielle mannen i sitt liv. Det har knappt gått ett dygn sedan vi sist fann den trygga närvaron tillsammans, men likt förbaskat så vill du redan ha mer utav min enkla men ack så komplicerade kropp. Du verkar se mig som lingonsylt där du är min palt, en oslagbar duo. Du behöver sällan använda några vokabulär för att bedyra din kärlek till mig, du behöver heller inte vara alkoholpåverkad utan du bara är av just den där speciella sorten som bara ger i outsinlig takt det som jag behöver. Enkel okomplicerad, rå varm och stödjande kärlek. Åren har farit väl fram med dig och din doft får mig att känna en igenkännande och solid hemkänsla. Vi hör ihop du och jag det är inte tu tal om saken men just nu är tillfället illa valt, vi skjuter på sajten till ikväll! Lovar att ge dig allt du önskar och behöver, så släpp din bedjande blick från min kalla kropp, du får värma mig ikväll istället, länge och ovillkorslöst underbara, härliga filt…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.