….goda råd är…?..

Lite råd inför den stundande påsken..

Se till att låsa in era målarfärgsburkar som ni inhandlat för att måla om era bostäder och sommarstugor, framförallt den gula, för annars ligger den pyrt till ifall jag får syn på den..har ni lösa höns som springer runt knuten så sätt gps sändare eller individuella larm på dem för annars kutar nog Sjöström amok å plockar lite fjädrar som inte verkar sitta fast som de borde.. skulle ni råka se mig irra runt i era trädgårdar så släng gärna lite ägg efter mig å gärna färdigkokta på fyra minuter..jag tackar ödmjukast i förväg ifall jag lyckas med nån av mina bedrifter för då blir det att pimpa sängen å cykeln med fjädrar å lite gulmålade ägg som jag eventuellt kommer att använda som huvudkudde under påsken…

Stor påskkram till er alla från mig…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.