…G.R.A.B.B…

Såhär lite halvvägs in på denna årliga förekommande dag så kan jag konstatera att stavningen på vissa ord är svår. En gång för alla. Gubbe stavas G R A B B…plättlätt. Sen ifall man råkat överstiga en viss siffra säg 40, så sätter man bara ett plus före…precis som vanligt alltså.. Jag blev idag ett plustecken plus, so to speak. ..Så här låter alltså ett samtal med mig angående ålder..”Tjena Jörgen, hur gammal är du?” Svarar ödmjukt å vänligt ”fyra plus” å nästa år blir jag fem plus…längtar redan” …sedan efter att nästa år passerat så får man innerligt hoppas att det blir vedertaget med ett 10-plussystem!!!

kram till er alla från plusgrabben på bruket!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.