Märklig prioritering av gruppledarna för (c) och (kd)

Framför arbetsutskottets budgetberedning prioriterar Olle Edblom (c) och Birgitta Nordvall (kd) att åka på semesterresa. En märklig prioritering då de är gruppledare för deras partier i landstinget. Dessutom har de tillsammans med övriga borgerliga partierna drivit stark kritik om bristande information och insyn i budgetberedningen.

Landstingsstyrelsens arbetsutskott hade idag budgetberedning inför landstingsfullmäktige i juni. Budgetförutsättningar redovisades och partiernas företrädare hade insyn samt möjlighet till fördjupande frågor.

Om partiernas företrädare prioriterar semesterresor före denna budgetberedning har jag svårt att ta till mig deras kritik om bristande information och insyn.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.