Publicitet

.

Gratisreklamen
Att all publicitet är bra säger vissa. Även negativ. Jag håller inte med utan tror att en positiv syn på saker är att föredra.
Om det regnar kan man se nyttan i den nederbörd vi får istället för att beklaga det dåliga vädret.
När sommarsolen steker som hårdast så är det nästan dygnet runt massor av energi som tillgodogörs av både människor och växter- inte bara för varmt och jobbigt.
Varje förändring har för olika individer en del positivt och en del negativt med sig.
Sen är det vad vi väljer att använda och vad vi vill framhålla.
De senaste veckorna har flera företag hört av sig till kommunen, företag som idag inte är stationerade i kommunen. Man har frågor om de lokaler som man sett på tv, man vill veta vilka kommunikationer, hyror, arbetskraftsförsörjningsproblem mm som finns i Åsele.
Den här veckan har vi haft företagsbesök i mera organiserad form hos ett antal företag. Det är alltid bra att ventilera och diskutera förutsättningar och möjligheter som de ser. Ja naturligtvis de problem som man upplever kommer också upp till diskussion.
Det som slår en är den positiva bild som man ger, om framtiden, sitt företagande och de möjligheter som man ser. Det är också viktigt att klargöra vilken roll och vilka möjligheter vi som kommun kan erbjuda.
Detta skapar en massa arbete för våran näringslivsavdelning, vilka lokaler, vilka stödformer, vilka utbildningar måste nu arbetas fram?
Vi slutar med ett ordspråk: Att vänta för länge ger inte tid för förändring

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.