Det som göms i snö……..

Det som göms i snö, kommer fram i tö. Ja ordspråket kan nog förtydligas litegrann. Det man ”sopar under mattan” eller döljer bak en dimridå.  Olika sätt att dölja eller vilseleda andra människor. Men som sagt, det blir töväder en dag och då når sanningarna fram. En del har glömt händelserna och en del tycker att det är historia och inget att bry sej om. Dom som kämpade, trycktes ner, eller drabbades -dom kommer ihåg, exakt.

Det behövs transparens, i varje situation, stor som liten händelse. För att få förståelse och för att få delaktighet. För att uppnå bäst resultat helt enkelt. Det behövs också en delaktighet av alla inblandade om man vill få alla, eller så många som möjligt att jobba vidare i samma riktning. Det går inte jobba mot mål man inte känner till, begriper, eller fått förklaring till. Det är självklart att ju fler som förstår målen och jobbar på i den riktningen desto bättre kvalitet och bättre resultat uppnår man. Det är också något som alla kan försvara och förklara.

Låter enkelt och självklart, men omsätts tyvärr inte hela tiden i verkligheten. Alltför ofta finns det någon/några som styr med en ( delvis) dold agenda. Och vilseleder genom att undanhålla eller genom ”ordbajseri”  i största allmänhet för att förvilla övriga.

ha en bra helg, det har jag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.