Ett år går fort 6

Jag tyckte till och med att det fanns tid för studier nu när man blivit Lomsjöbo. Snabbt anmälde jag mej till en enterminskurs på 1/2 fart. Att skriva politiskt, utbildning i politisk retorik. Det tyckte jag lät spännande och intressant. Nu var den i Göteborg. Blev ett antal resor dit under terminen men skrivningen kan man ju göra vart som helst i Sverige, eller världen. Jag har alltid tyckt att det varit roligt att dela med mig av det jag kan, att skriva och dela med sej av sina tankar och funderingar. Under den julledighet som blev mellan helgerna så jobbade jag faktiskt. Gjorde iordning utbildningsmaterial för de utbildningar som jag skulle köra 2018. Utbildningarna sker där behoven finns, överallt runt i framförallt norra Sverige. Ibland på någon av våra fina folkhögskolor, någon kursgård och ibland på något företag. Mycket folk man får lära känna och då dela med sej av kunskap, erfarenhet och värderingar.
Att behandla alla med respekt och skapa förståelse för att varje individ bidrar efter sin förmåga och kunskap till det vi ska göra och till vårt gemensamma samhällsbygge. Under livets olika faser bidrar vi olika mycket dessutom.
Ett citat från en i huset hemma i Lomsjö ” Politik och annan skit”
Vill passa på att säga gott nytt år. Trots den politiska oreda vi har från regering till gatunivå så hoppas jag att vi får ett bra 2019.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.