V33 ett år går fort

Eftersom ”styrande” jobbar efter egen agenda, för egen vinning så lägger jag tid och engagemang i politiken och arbetarrörelsen på andra orter än Åsele. Vi, Lo och partiet ska diskutera, synas och höras, svara på hur vi vill förbättra framtidens samhälle och ge alla samma möjligheter till ett tryggt liv. Jag tror, För att företräda andra så måste man vara osjälvisk. För att leda andra måste man vara trygg själv. För att få stöd måste man förmedla värderingar som folk känner igen sig i. Finns en del att lära för vissa.

C743754E-4D7D-46A6-B870-B98EAAD1C63D

Började med att åka till Pajala för två dars arbete, Haparanda, Luleå sen.

Skogsstyrelsens uppdrag med naturnära jobb, flera 100 nyanlända som skolas i arbete i våra gröna näringar. Marknader, hemvändardagar och andra tillställningar som drar mycket folk, där finns vi och pratar värderingar, framtid, nutid, ja allt möjligt som påverkar oss i vardagen- politik med ett annat ord. Och vips så har det blivit ännu en 6 dagarsvecka. 170 mil i bil, några hotellnätter senare så får man landa hemma i Lomsjö.

A3115029-8B5E-4F6C-A5ED-9365474C372A

När man nu fått det fina förordnandet att vara fisketillsyningsman så gäller det att passa på de dagar man är hemmavid. Några svängar med båten i största sjön, Lomsjön och bil till getvattnet och rissjön. Saxvatten ligger bara ”bakom knutn” så dit kan man gå. De flesta visar glatt upp sina fiskekort. Sen har vi en fiskeentreprenör som har speciella kort, och det funkar oxå. Trevligt att träffa fiskarna, prata lite fiske och annat surr på svengelska oftast

” You gona piss alot of people of when you starts doing whats best for you”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.